Vecka 17. (v16+0).

God eftermiddag, inte för att jag har en sådan himla god eftermiddag. Jag sitter här på ystad bibliotek framför datorn, alldeles genomblöt efter regnet. Jaja, det är ju pengar i alla fall! Jag började jobbet klockan sju i morse, fram till nu kvart över fyra. jag ska snart gå ut med Athena, har inte hunnit det än ioch med jag hade bokat tid för datorn halv fem. :)
Jag har inte hört någonting från André sedan i söndags, det är sjukt. ;S Jag saknar honom så otroligt mycket.
Jag saknar familjen också jätte mycket för den delen, det blir så när man sitter ensam hela dagarna.
Men i morgon ska vi ha fest för Mirelle som fyllde 20 år, hemma. Så jag hinner vara där en liten stund för att sedan åka tillbaka till Ystad igen på kvällen, för jag har ett arbete att gå till och måste stiga upp tidigt om mornarna. :(
Igår umgicks jag med Victoria i princip hela dagen, det gjorde att den dagen flög förbi i alla fall, som tur är. Annars hade jag inte klarat av mer. Vi gick och fika och panta alla mina flaskor, fick ihop 105 kronor. :D
Ska in och laga mat också, är jätte hungrig! Och jag fryser!!!! Är så himla blöt.
Jag hinner nog skriva mer i morgon.
Hej då. Puss. // Filippa



Gravid vecka 17


I Magen:

Den här veckan börjar fostret att producera det bruna fettet som ska hålla barnet varmt efter födseln. Undet graviditetens sista trimester (sista 3 månader) kommer fostret att lägga på sig fler lager av fett för att skydda det och hålla kroppen varm. Vikten har fördubblats de senaste två veckorna. Morderkakan växer också för att ge fostret tillräckligt med näring och syre. Den är nu 2.5 centimeter tjock och innehåller tusentals blodkärl som ger näring och syre från moderns kropp.

Mamma:

Den ökade blodmängden i din kropp kan få dig att utsöndra mer sekret, vilket märks genom ökad svettning, nästäppa och ökade flytningar från slidan. Det är normalt och inget du behöver oroa dig för. Det försvinner efter förlossningen. Du bör undvika medicinsk nässprej under graviditeten - men sprej eller pipetter med koksaltlösning går bra att använda.
Flytningar i kombination med klåda eller sveda är symtom på svampinfektion. Risken för att drabbas av en svampinfektion är större under graviditeten eftersom sockermängden i slidan ökar. På apoteket finns receptfri kräm och vagitorier mot svampinfektion. Din partnet bör också behandlas eftersom ni kan överföra infektioner till varandra när ni har sex.
Dina bröst har troligen förändrats en hel del sedan du blev gravid. Mera blod strömmar genom brösten vilket gör dem större. Många kvinnor kan också känna av smärtor i ljumskarna.

26 Juli, 19:44

jahapp, då var man ensam igen utan sin pojkvän. Han åkte hemifrån klockan tio i morse. "/
Men ja..
Jag sitter hemma i Rögla nu, undrar egentligen varför i och med jag ska jobba i morgon bitti..
Men jag kände mig så otroligt ensam i lägenheten.. Det var jobbigt.
Så snart måste jag nästan gå och sova, för att orka med morgondagen. Det är ett nytt schema jag ska gå på nu, så vet inte hur jobbigt det kommer att vara.
Hoppas det är likadant som det förra ungefär, det var väldans lugnt måste jag säga.
Jag sitter här och är i min 15-16 vecka, vet inte vilket av de. :P
Känner mig en aning kjockare faktiskt. :P
Men det kommer växa och växa hela tiden nu.
Jag längtar fortfarande bara till ultraljudskontrollen. <3<3<3
bara 22 dagar dit. <3
Nu tänkte jag gå ner och se om det går något på tv.
hej då.
<3<3 // Filippa

Vecka 16. (v15+0).

God morgon!
En underbar dag att vakna till idag, för man vaknade bredvid sin älskade pojkvän. <3
Igår gick jag ifrån Annelie runt 11.30, tog bussen hem till Rögla klockan 12.00. Jag gjorde inte så värst mycket där hemma, var mest trött så somnade i några timmar lite senare på dagen. Klockan fem åkte jag och min lillebror till stan med min säng, lämnade den i lägenheten och tog den sängen hem till mig. :) Bara för att det ska vara en större i lägenheten då vi ligger två i sängen.
Sedan var jag hemma igen och gjorde inte så mycket mer, jo jag städade rummet förresten. Det har jag inte gjort sen innan studenten faktiskt. :P Lite äckligt kanske. ;)
Men sen så vid nio tiden, då ringde André och berättade att han skulle åka till Ystad NU. :D
Så glad jag blev, att jag sprang in i huset och frågade pappa och mamma om någon av de kunde köra mig till tåget. Mamma var snäll och kunde göra det. :D Tog 10 tåget från Rydsgård, där satt André. <3<3 hihi. Vi gjorde inte så mkt mer än att titta på film och somna rätt tidigt (han). :) <3<3 Nu ligger han fortfarande och sover. <3 men förstår honom, han jobbar och sliter . :P Medans jag är ledig en vecka, men börjar jobba på måndag. Det längtar jag INTE efter! Uch, men bara tre veckor kvar på det jobbiga jobbet. :P Längtar tills det är slut. <3<3 Nu vakna han visst. Vi ses. Puss // Filippa





Gravid vecka 16



I Magen:

Fostret kan hålla huvudet upprätt och utvecklandet av ansiktsmuskler gör att det kan uppvisa olika ansiktsuttryck, t.ex. rynka pannan och kisa. Muskelrörelserna börjar bli koordinerade. Öronen sitter på rätt plats, likaså navelsträngen vars fäste har flyttats ner på magen. Fostret tömmer sin blåsa varje 40:e-45:e minut. Det är möjligt att avgöra kön med hjälp av ultraljud.
Om fostret är en flicka bildas under veckan flera miljoner ägg i hennes äggstockar. Eftersom en kvinna inte kan reproducerar ägg ska dessa räcka till hennes ca 400 ägglossningar i livet.

Mamma:

En del kvinnor kan känna svaga sparkar nu. det känns som ett sprattlande grodyngel och sparkarna kan lätt blandas ihop med gaser eller tarmrörelser. Oftast är det omföderskor som känner sparkarna vid den här tidpunkten. Det är inte ovanligt att förstagångsgravida känner sparkarna först i vecka 22-24.
Ditt hjärta pumpar runt en allt större mängd blod och du kan lätt känna dig andfådd. Många kan känna av halsbränna och sura uppstötningar.






23 Juli, 22:30

God kväll!
Nu sitter man hemma hos Annelie och ska snart sova, för hon ska upp och jobba tidigt i morgon bitti.
Idag åkte jag in till Ystad med halv ett bussen, träffade Annelie klockan 13.15 utanför Willy:s, för att sedan gå hem till henne. Rosa kom också lite senare. Vi har umgåtts nu hela dagen och kvällen. Vi har lagat mat, bakad potatis, spelat buzz och några sällskapsspel. Sedan har vi inte gjort så mycket mer. Rosa åkte hem vid halv tio.
I morgon ska jag försöka gå ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig, för det behöver jag.
Ja, mer har jag nog inte att skriva.
Jag saknar André något enormt faktiskt! <3<3
God natt!

22 Juli, 18:11

Hej!
Just nu sitter jag och har en sådan extrem huvudvärk! Den har hållt i sig ett tag nu!!
Jag blir inte klok på den, jag får huvudvärk varje dag!!!
igår åkte jag, mamma och Mirelle på loppis vid 18.00.
Jag hittade inte så mycket, två plåtburkar man kan ha någonting i, i köket och två svarta muggar.
Vi var där ungefär en timme, sedan åkte jag och Mirelle hem till henne.
Vi tittade på tv och åt chips och popcorn, hon somnade visst tidigt där i soffan medan jag tittade på tv/film fram till 01.00.
Hon var knasig i morse och steg upp rund 08.00-tiden, medans jag sov vidare till 10.00 men var inte nöjd då heller tyvärr.
Det är kanske därför jag har huvudvärk nu. Jag var så fruktansvärt trött i morse.
Hon åkte iväg och jobbade halv ett, så jag stannade kvar där ensam fram till halv två, då jag åkte in till Ystad och träffade Rebecca.  Vi gick och fikade och tittade lite i affärer.
Sedan skjutsade hon hem mig, vilket jag då är hemma nu.
Ikväll ska jag BARA ta det lugnt, vilket jag har gjort alla de här dagarna, men det tycker jag att jag behöver innan jag ska börja jobba igen!
I morgon ska jag dock träffa Annelie och Rosa. Vet inte vad vi ska hitta på med, men vi har det trevligt oavsätt vad.
Nu klarar mitt huvud inte mer skrivande.
Hej då!

21 Juli, 15:37

God eftermiddag! Vädret ser fortfarande inte lovande ut, och jag som hoppades på sol denna vecka då jag är ledig från jobbet. Men jag kan bara drömma vidare.
Igår var jag på MVC och en glukosundersökning, (om jag har diabetes) men det visade sig att jag inte har det som tur är.
Den lösningen man skulle dricka, alltså fy det varbär nästan det värsta jag gjort! Man var tvungen att dricka upp allt på fem minuter, men det tog mig mer än en kvart att få ner det, annars hade det kommit upp igen.
När jag var klar där så var jag så trött att jag somnade, fast då hemma i lägenheten. <3 Jag väntade sedan på min vän Rosa ända fram till 15:30. Vi gick lite i stan och kollade i affärer och så, det var länge sedan jag gjorde det. Men jag behöver dock ingenting nytt för tillfället.
Ja, vi pratade och hade allmänt trevligt faktiskt. Till sist började det ösregna (hagla) som bara den. Men det är skönt med lite regn iböand också. (: Jag åkte sedan hem och åt körsbär och satt vid datorn och sökte lägenhet och arbete! Jag är desperat efter de båda!!!
Men jobb är vikigast just nu, det är inte så enkelt att få ta i nu efter sommaren. Men man ska aldrig säga aldrig.
Ikväll ska jag på loppis med mamma och min syster Mirelle i Öja, det var väldigt länge sedan jag var på loppis. Men jag hoppas att jag inte hittar något jag vill ha, för nu är jag pank tills jag får min lön nu på fredag tror jag. :)
det var det! hej svej!

18 Juli, 17:00

God eftermiddag!
Jag tänkte, att jag kan lika bra skirva i denna bloggen jag redan har haft ett tag, i stället för att sitta och skriva i en helt annan om just bara det ämne jag tänkte skriva om.

Det var ett tag sedan jag skrev i denna bloggen nu. Men jag har inte haft så mycket tid på sistone, det har varit så otroligt mycket. Jag har tagit studenten, jag har börjat jobba, jag har gått och blivit gravid, jag har nästan flyttat hemifrån, mmmm...

Jag kan börja med min graviditet. Jag blev gravid redan i april, så det har redan gått 3 månader. Jag är alltså i vecka 14 nu. Den tiden har gått bra. Men varje dag har jag gått och oroat mig över att få missfall. Men nu behöver jag nog inte oroa mig lika mycket mer, för efter tre månader så är risken inte så stor längre. Det är en otrolig lättnad för mig. André är väldigt glad över detta han också. Så vi är två tillsammans som har det lyckligt med detta. Jag har varit på MVC två gånger. Jag har tagit blodprover och sådana saker. Jag ska dit i övermorgon, på måndag alltså. Då ska jag ta ett diabetesprov, för det är enkelt att man kan få diabetes under gravditeten, varför vet jag tyvärr inte. Ja, så har jag även fått tid för ultraljud. Det ser jag verkligen fram emot. <3
Varje natt nu de senaste vecorna har jag vaknat mellan 01:45-02:30. Då är jag alltid kissnödig. Det är så konstigt. hehe. Jag kissar mycket mer nu än tidigare, för barnet dricker av fostervattnet och sedan kissar den ut det, vilket gör att jag själv blir kissnödig för att barnet släpper ut mer vätska. Lite jobbigt är det allt.

Jag tog studenten den 12 juni. Det var nog den regnigaste dagen någonsin, kändes det som. Men det förstörde ändå inte glädjen i det hela.

Den 22 juni började jag jobba inom hemtjänsten. Dä har jag nu jobbat i fyra veckor, u har jag ledigt i en vecka. Det är väldigt jobbigt att cyckla hela tiden eftersom jag inte är så tränad och har inte alls någon kondition. Men som tur är har jag bara tre vecor kvar på jobbet. Men jag måste verkligen hitta nytt jobb sen för våran skull <3

André träffar jag inte så mycket nu på sommaren. eftersom han också jobbar och tjänar ihop pengar till vår framtid. <3 Han har ett arbete längre upp, så han bor där uppe. Visste saknar jag honom jätte mtcket varje dag, men jag får tänka positivt. Vi gör detta för våran framtid skull Annars ommer vi inte att klara oss!

Jag har i princip flyttat hem till André nu. Jag har nästan alla saker där. Ja, alla de viktigaste sakerna. Men jag vill verkligen att vi letar ett nytt ställe att bo på, men det är int det enklaste. Speciellt inte när man inte har något fortsatt arbete. Men man får hoppas på det bästa!

Ja, jag ska nog börja uppdatera mig mer om min graviditet i denna blogg, så jag själv kan blicka tillbaka här om ett ta och läsa om den tid. För man är inte gravid ofta i sitt liv


RSS 2.0


Filippa -

Vecka 17. (v16+0).

God eftermiddag, inte för att jag har en sådan himla god eftermiddag. Jag sitter här på ystad bibliotek framför datorn, alldeles genomblöt efter regnet. Jaja, det är ju pengar i alla fall! Jag började jobbet klockan sju i morse, fram till nu kvart över fyra. jag ska snart gå ut med Athena, har inte hunnit det än ioch med jag hade bokat tid för datorn halv fem. :)
Jag har inte hört någonting från André sedan i söndags, det är sjukt. ;S Jag saknar honom så otroligt mycket.
Jag saknar familjen också jätte mycket för den delen, det blir så när man sitter ensam hela dagarna.
Men i morgon ska vi ha fest för Mirelle som fyllde 20 år, hemma. Så jag hinner vara där en liten stund för att sedan åka tillbaka till Ystad igen på kvällen, för jag har ett arbete att gå till och måste stiga upp tidigt om mornarna. :(
Igår umgicks jag med Victoria i princip hela dagen, det gjorde att den dagen flög förbi i alla fall, som tur är. Annars hade jag inte klarat av mer. Vi gick och fika och panta alla mina flaskor, fick ihop 105 kronor. :D
Ska in och laga mat också, är jätte hungrig! Och jag fryser!!!! Är så himla blöt.
Jag hinner nog skriva mer i morgon.
Hej då. Puss. // Filippa



Gravid vecka 17


I Magen:

Den här veckan börjar fostret att producera det bruna fettet som ska hålla barnet varmt efter födseln. Undet graviditetens sista trimester (sista 3 månader) kommer fostret att lägga på sig fler lager av fett för att skydda det och hålla kroppen varm. Vikten har fördubblats de senaste två veckorna. Morderkakan växer också för att ge fostret tillräckligt med näring och syre. Den är nu 2.5 centimeter tjock och innehåller tusentals blodkärl som ger näring och syre från moderns kropp.

Mamma:

Den ökade blodmängden i din kropp kan få dig att utsöndra mer sekret, vilket märks genom ökad svettning, nästäppa och ökade flytningar från slidan. Det är normalt och inget du behöver oroa dig för. Det försvinner efter förlossningen. Du bör undvika medicinsk nässprej under graviditeten - men sprej eller pipetter med koksaltlösning går bra att använda.
Flytningar i kombination med klåda eller sveda är symtom på svampinfektion. Risken för att drabbas av en svampinfektion är större under graviditeten eftersom sockermängden i slidan ökar. På apoteket finns receptfri kräm och vagitorier mot svampinfektion. Din partnet bör också behandlas eftersom ni kan överföra infektioner till varandra när ni har sex.
Dina bröst har troligen förändrats en hel del sedan du blev gravid. Mera blod strömmar genom brösten vilket gör dem större. Många kvinnor kan också känna av smärtor i ljumskarna.


26 Juli, 19:44

jahapp, då var man ensam igen utan sin pojkvän. Han åkte hemifrån klockan tio i morse. "/
Men ja..
Jag sitter hemma i Rögla nu, undrar egentligen varför i och med jag ska jobba i morgon bitti..
Men jag kände mig så otroligt ensam i lägenheten.. Det var jobbigt.
Så snart måste jag nästan gå och sova, för att orka med morgondagen. Det är ett nytt schema jag ska gå på nu, så vet inte hur jobbigt det kommer att vara.
Hoppas det är likadant som det förra ungefär, det var väldans lugnt måste jag säga.
Jag sitter här och är i min 15-16 vecka, vet inte vilket av de. :P
Känner mig en aning kjockare faktiskt. :P
Men det kommer växa och växa hela tiden nu.
Jag längtar fortfarande bara till ultraljudskontrollen. <3<3<3
bara 22 dagar dit. <3
Nu tänkte jag gå ner och se om det går något på tv.
hej då.
<3<3 // Filippa

Vecka 16. (v15+0).

God morgon!
En underbar dag att vakna till idag, för man vaknade bredvid sin älskade pojkvän. <3
Igår gick jag ifrån Annelie runt 11.30, tog bussen hem till Rögla klockan 12.00. Jag gjorde inte så värst mycket där hemma, var mest trött så somnade i några timmar lite senare på dagen. Klockan fem åkte jag och min lillebror till stan med min säng, lämnade den i lägenheten och tog den sängen hem till mig. :) Bara för att det ska vara en större i lägenheten då vi ligger två i sängen.
Sedan var jag hemma igen och gjorde inte så mycket mer, jo jag städade rummet förresten. Det har jag inte gjort sen innan studenten faktiskt. :P Lite äckligt kanske. ;)
Men sen så vid nio tiden, då ringde André och berättade att han skulle åka till Ystad NU. :D
Så glad jag blev, att jag sprang in i huset och frågade pappa och mamma om någon av de kunde köra mig till tåget. Mamma var snäll och kunde göra det. :D Tog 10 tåget från Rydsgård, där satt André. <3<3 hihi. Vi gjorde inte så mkt mer än att titta på film och somna rätt tidigt (han). :) <3<3 Nu ligger han fortfarande och sover. <3 men förstår honom, han jobbar och sliter . :P Medans jag är ledig en vecka, men börjar jobba på måndag. Det längtar jag INTE efter! Uch, men bara tre veckor kvar på det jobbiga jobbet. :P Längtar tills det är slut. <3<3 Nu vakna han visst. Vi ses. Puss // Filippa





Gravid vecka 16



I Magen:

Fostret kan hålla huvudet upprätt och utvecklandet av ansiktsmuskler gör att det kan uppvisa olika ansiktsuttryck, t.ex. rynka pannan och kisa. Muskelrörelserna börjar bli koordinerade. Öronen sitter på rätt plats, likaså navelsträngen vars fäste har flyttats ner på magen. Fostret tömmer sin blåsa varje 40:e-45:e minut. Det är möjligt att avgöra kön med hjälp av ultraljud.
Om fostret är en flicka bildas under veckan flera miljoner ägg i hennes äggstockar. Eftersom en kvinna inte kan reproducerar ägg ska dessa räcka till hennes ca 400 ägglossningar i livet.

Mamma:

En del kvinnor kan känna svaga sparkar nu. det känns som ett sprattlande grodyngel och sparkarna kan lätt blandas ihop med gaser eller tarmrörelser. Oftast är det omföderskor som känner sparkarna vid den här tidpunkten. Det är inte ovanligt att förstagångsgravida känner sparkarna först i vecka 22-24.
Ditt hjärta pumpar runt en allt större mängd blod och du kan lätt känna dig andfådd. Många kan känna av halsbränna och sura uppstötningar.







23 Juli, 22:30

God kväll!
Nu sitter man hemma hos Annelie och ska snart sova, för hon ska upp och jobba tidigt i morgon bitti.
Idag åkte jag in till Ystad med halv ett bussen, träffade Annelie klockan 13.15 utanför Willy:s, för att sedan gå hem till henne. Rosa kom också lite senare. Vi har umgåtts nu hela dagen och kvällen. Vi har lagat mat, bakad potatis, spelat buzz och några sällskapsspel. Sedan har vi inte gjort så mycket mer. Rosa åkte hem vid halv tio.
I morgon ska jag försöka gå ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig, för det behöver jag.
Ja, mer har jag nog inte att skriva.
Jag saknar André något enormt faktiskt! <3<3
God natt!

22 Juli, 18:11

Hej!
Just nu sitter jag och har en sådan extrem huvudvärk! Den har hållt i sig ett tag nu!!
Jag blir inte klok på den, jag får huvudvärk varje dag!!!
igår åkte jag, mamma och Mirelle på loppis vid 18.00.
Jag hittade inte så mycket, två plåtburkar man kan ha någonting i, i köket och två svarta muggar.
Vi var där ungefär en timme, sedan åkte jag och Mirelle hem till henne.
Vi tittade på tv och åt chips och popcorn, hon somnade visst tidigt där i soffan medan jag tittade på tv/film fram till 01.00.
Hon var knasig i morse och steg upp rund 08.00-tiden, medans jag sov vidare till 10.00 men var inte nöjd då heller tyvärr.
Det är kanske därför jag har huvudvärk nu. Jag var så fruktansvärt trött i morse.
Hon åkte iväg och jobbade halv ett, så jag stannade kvar där ensam fram till halv två, då jag åkte in till Ystad och träffade Rebecca.  Vi gick och fikade och tittade lite i affärer.
Sedan skjutsade hon hem mig, vilket jag då är hemma nu.
Ikväll ska jag BARA ta det lugnt, vilket jag har gjort alla de här dagarna, men det tycker jag att jag behöver innan jag ska börja jobba igen!
I morgon ska jag dock träffa Annelie och Rosa. Vet inte vad vi ska hitta på med, men vi har det trevligt oavsätt vad.
Nu klarar mitt huvud inte mer skrivande.
Hej då!

21 Juli, 15:37

God eftermiddag! Vädret ser fortfarande inte lovande ut, och jag som hoppades på sol denna vecka då jag är ledig från jobbet. Men jag kan bara drömma vidare.
Igår var jag på MVC och en glukosundersökning, (om jag har diabetes) men det visade sig att jag inte har det som tur är.
Den lösningen man skulle dricka, alltså fy det varbär nästan det värsta jag gjort! Man var tvungen att dricka upp allt på fem minuter, men det tog mig mer än en kvart att få ner det, annars hade det kommit upp igen.
När jag var klar där så var jag så trött att jag somnade, fast då hemma i lägenheten. <3 Jag väntade sedan på min vän Rosa ända fram till 15:30. Vi gick lite i stan och kollade i affärer och så, det var länge sedan jag gjorde det. Men jag behöver dock ingenting nytt för tillfället.
Ja, vi pratade och hade allmänt trevligt faktiskt. Till sist började det ösregna (hagla) som bara den. Men det är skönt med lite regn iböand också. (: Jag åkte sedan hem och åt körsbär och satt vid datorn och sökte lägenhet och arbete! Jag är desperat efter de båda!!!
Men jobb är vikigast just nu, det är inte så enkelt att få ta i nu efter sommaren. Men man ska aldrig säga aldrig.
Ikväll ska jag på loppis med mamma och min syster Mirelle i Öja, det var väldigt länge sedan jag var på loppis. Men jag hoppas att jag inte hittar något jag vill ha, för nu är jag pank tills jag får min lön nu på fredag tror jag. :)
det var det! hej svej!


18 Juli, 17:00

God eftermiddag!
Jag tänkte, att jag kan lika bra skirva i denna bloggen jag redan har haft ett tag, i stället för att sitta och skriva i en helt annan om just bara det ämne jag tänkte skriva om.

Det var ett tag sedan jag skrev i denna bloggen nu. Men jag har inte haft så mycket tid på sistone, det har varit så otroligt mycket. Jag har tagit studenten, jag har börjat jobba, jag har gått och blivit gravid, jag har nästan flyttat hemifrån, mmmm...

Jag kan börja med min graviditet. Jag blev gravid redan i april, så det har redan gått 3 månader. Jag är alltså i vecka 14 nu. Den tiden har gått bra. Men varje dag har jag gått och oroat mig över att få missfall. Men nu behöver jag nog inte oroa mig lika mycket mer, för efter tre månader så är risken inte så stor längre. Det är en otrolig lättnad för mig. André är väldigt glad över detta han också. Så vi är två tillsammans som har det lyckligt med detta. Jag har varit på MVC två gånger. Jag har tagit blodprover och sådana saker. Jag ska dit i övermorgon, på måndag alltså. Då ska jag ta ett diabetesprov, för det är enkelt att man kan få diabetes under gravditeten, varför vet jag tyvärr inte. Ja, så har jag även fått tid för ultraljud. Det ser jag verkligen fram emot. <3
Varje natt nu de senaste vecorna har jag vaknat mellan 01:45-02:30. Då är jag alltid kissnödig. Det är så konstigt. hehe. Jag kissar mycket mer nu än tidigare, för barnet dricker av fostervattnet och sedan kissar den ut det, vilket gör att jag själv blir kissnödig för att barnet släpper ut mer vätska. Lite jobbigt är det allt.

Jag tog studenten den 12 juni. Det var nog den regnigaste dagen någonsin, kändes det som. Men det förstörde ändå inte glädjen i det hela.

Den 22 juni började jag jobba inom hemtjänsten. Dä har jag nu jobbat i fyra veckor, u har jag ledigt i en vecka. Det är väldigt jobbigt att cyckla hela tiden eftersom jag inte är så tränad och har inte alls någon kondition. Men som tur är har jag bara tre vecor kvar på jobbet. Men jag måste verkligen hitta nytt jobb sen för våran skull <3

André träffar jag inte så mycket nu på sommaren. eftersom han också jobbar och tjänar ihop pengar till vår framtid. <3 Han har ett arbete längre upp, så han bor där uppe. Visste saknar jag honom jätte mtcket varje dag, men jag får tänka positivt. Vi gör detta för våran framtid skull Annars ommer vi inte att klara oss!

Jag har i princip flyttat hem till André nu. Jag har nästan alla saker där. Ja, alla de viktigaste sakerna. Men jag vill verkligen att vi letar ett nytt ställe att bo på, men det är int det enklaste. Speciellt inte när man inte har något fortsatt arbete. Men man får hoppas på det bästa!

Ja, jag ska nog börja uppdatera mig mer om min graviditet i denna blogg, så jag själv kan blicka tillbaka här om ett ta och läsa om den tid. För man är inte gravid ofta i sitt liv



RSS 2.0